05-02-2014 Πρακτικά ζητήματα 10ου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου ΟΛΜΕ

ΠΡΟΣ: τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ

ΘΕΜΑ: Το 10ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Αγαπητοί/-ές συνάδελφοι/-σσες,

Έχετε ήδη πληροφορηθεί με προηγούμενη ανακοίνωση ότι το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας αποφάσισε τη διοργάνωση του 10ου Εκπαιδευτικού Συνεδρίου μας. Το Συνέδριο αυτό θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα από 28 έως 30 Μαρτίου 2014, ?ε θέμα:

«Ο ρόλος του Λυκείου και η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση»

Στο συνέδριο καλούνται να λάβουν μέρος σύνεδροι-αντιπρόσωποι από όλες τις ΕΛΜΕ της χώρας. Οι αντιπρόσωποι θα οριστούν από τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ με κριτήρια την πλουραλιστική, κατά το δυνατόν, έκφραση των απόψεων καθώς και τη συμμετοχή σε ομάδες εργασίας των ΕΛΜΕ, εφόσον λειτουργήσουν.

Η αριθμητική εκπροσώπηση των ΕΛΜΕ έχει προκύψει ως εξής:

μέχρι 200 μέλη: 1 αντιπρόσωπος

από 201 – 400 μέλη: 2 αντιπρόσωποι

από 401 ? 700 μέλη: 3 αντιπρόσωποι

από 700 ? 1.200 μέλη: 4 αντιπρόσωποι

άνω των 1.201 μελών: 5 αντιπρόσωποι

Τα έξοδα μετακίνησης των αντιπροσώπων των ΕΛΜΕ θα καλυφθούν από τις ΕΛΜΕ, ενώ η ΟΛΜΕ θα καλύψει διαμονή σε 2κλινα δωμάτια με πρωϊνό και 3 γεύματα/δείπνα των αντιπροσώπων, καθώς και τα έξοδα για αναψυκτικά και καφέ στα διαλείμματα του Συνεδρίου.

Ειδικά, για όποιον επιθυμεί να μετακινηθεί από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη προς τα Ιωάννινα και αντίστροφα, θα υπάρξει μισθωμένο λεωφορείο από την Ομοσπονδία (η αναχώρηση και από τις δύο αφετηρίες, θα γίνει την Παρασκευή 28/3 το πρωί και η επιστροφή την Κυριακή το μεσημέρι μετά τη λήξη των εργασιών του Συνεδρίου).

Οι κρατήσεις δωματίων έχουν καταληκτική ημερομηνία την 28η Φεβρουαρίου 2014.

Λόγω της οικονομικο-κοινωνικής συγκυρίας και των συνεπειών οι οποίες είναι σε όλους γνωστές, θα πρέπει να καταβληθεί η μέγιστη προσπάθεια ώστε, εκτός από την καταληκτική ημερομηνία εγγραφής (28/2/2014), να γίνουν σεβαστά από ΟΛΟΥΣ και τα παρακάτω:

Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα διαμονής σε μονόκλινο (ούτε με επιπλέον επιβάρυνση, ούτε με πληρωμή της διαφοράς μονόκλινου ? δίκλινου, ούτε με αποζημίωση από πλευράς ΟΛΜΕ για διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής των αντιπροσώπων), λόγω περιορισμένου αριθμού δωματίων.

Όσες ΕΛΜΕ στείλουν «μονό» αριθμό συνέδρων, οι σύνεδροι αυτοί θα τακτοποιηθούν σε δίκλινο με άλλους συνέδρους (του ίδιου φύλου) άλλων ΕΛΜΕ.

Επίσης, δεν προβλέπεται καμία αποζημίωση και καμία υποχρέωση/διευκόλυνση από πλευράς ΟΛΜΕ, για όποιον/α σύνεδρο επιθυμεί να προσέλθει με συνοδό πρόσωπο.

Παρακάτω, θα βρείτε την αριθμητική εκπροσώπηση των ΕΛΜΕ, η οποία έχει προκύψει σύμφωνα με τον «κανόνα» που προαναφέρθηκε. Οι ΕΛΜΕ θα πρέπει συμπληρώσουν την παρακάτω δήλωση συμμετοχής / εγγραφής των αντιπροσώπων τους και να την αποστείλουν στο email (olme@otenet.gr) ή στο Fax της Ομοσπονδίας (210 3311338) το αργότερο μέχρι την 28η Φεβρουαρίου 2014.

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf … εδώ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *