12-12-2012 Παραχώρηση κατασκηνωτικών θέσεων για τα παιδιά των εκπαιδευτικών

Θέμα: Παραχώρηση κατασκηνωτικών θέσεων για τα παιδιά των εκπαιδευτικών

Κύριε Υφυπουργέ ,

Σε συνέχεια της συνάντησής μας με την Γραμματέα σας Κα. Μαρίνου, σχετικά με το θέμα  των κατασκηνώσεων για τα παιδιά εκπαιδευτικών και την  παραχώρηση διαμερισμάτων στον Άγιο Ανδρέα  για τις οικογένειες των εκπαιδευτικών, θα θέλαμε ?μέσω του Γραφείου σας-, να μας ενημερώσετε:

  1. Πόσες κατασκηνώσεις του Υπουργείου Παιδείας και των φορέων του (π.χ. Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) λειτούργησαν την περσινή περίοδο, σε ποιες περιοχές, ποια είναι η δυναμικότητά τους και ποιος ήταν ο αριθμός των παιδιών που φιλοξένησαν.
  2. Επίσης ποιες από αυτές θα λειτουργήσουν την καλοκαιρινή περίοδο 2013 ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να φιλοξενηθούν και παιδιά των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
  3. Ποιος είναι ο αριθμός των διαμερισμάτων  του κατασκηνωτικού χώρου του Αγίου Ανδρέα Αττικής, που  μπορεί το Υπουργείο να παραχωρήσει στις οικογένειες των  εκπαιδευτικών της Β/θμιας Εκπαίδευσης, ώστε να τύχουν και αυτοί της ίδιας μεταχείρισης με τους διοικητικούς υπαλλήλους του υπουργείου Παιδείας.
  4. Πόσες συνολικά και σε ποιες περιοχές είναι οι κατασκηνώσεις που ανήκουν στο Υπουργείο Παιδείας και αν υπάρχει η δυνατότητα παραχώρησης κάποιας ή κάποιων από αυτών με σκοπό τη  λειτουργία τους από την Ομοσπονδία μας.

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα επιδιώξουμε συνάντηση για το θέμα  μαζί σας,  καθώς και με τον Ειδικό  Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γ. Γραμματέας

Νικηφόρος Κωνσταντίνου               Ανδρέας Παπαδαντωνάκης

Κατεβάστε το σχετικό αρχείο σε μορφή pdf … εδώ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *